Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Ξεκίνησαν τα δρομολόγια του Προαστιακού προς Κ.Αχαΐα


Ξεκίνησαν σήμερα 29-02-2020 τα δρομολόγια του προαστιακού Πατρών προς κ. Αχαΐα. Σας αποστέλλω φωτογραφικό υλικό από τους σταθμούς Πατρών,Βραχνεΐκων και κ. Αχαΐας
καθώς και από τη στάση Καμίνια όπου γίνονταν εργασίες τοποθέτησης στεγάστρου...

Τα δρομολόγια είναι πολύ λίγα και οι ανάγκες για μετακινήσεις πολλαπλές. Αν δεν αυξηθούν και δεν επεκταθούν έως και τις βραδινές όπως αυτά του Ρίου δηλαδή κάθε ώρα το τραίνο δεν
θα εξυπηρετήσει τον κόσμο. Δεν είδαμε εκπροσώπους τόσο των δημοτικών Αρχών Πατρέων και Δύμης καθώς όσο και της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. 


Τα υπόλοιπα τις επόμενες ημέρες που θα γίνει ο απολογισμός για το τι έγινε, τι δεν έγινε και τι πρόκειται να γίνει από θέμα εργασιών.


Με εκτίμηση
Διαχειριστής της Ομάδας
"Φίλοι Προαστιακού Σιδηροδρόμου Πατρών"

Γκλάβας Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου