Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Υπό διαβούλευση από τη ΡΑΣ η βελτίωση της διαδικασίας απόκτησης άδειας μηχανοδηγού


Τη διαβούλευση με τους βασικούς συντελεστές του σιδηροδρομικού τομέα, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της διαδικασίας απόκτησης άδειας μηχανοδηγού, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος εξετάσεων, ξεκίνησε η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ).


Ειδικότερα, με επιστολή της η Αρχή απεύθυνε πρόσκληση αφενός μεν στους πιστοποιημένους εκπαιδευτές μηχανοδηγών και υποψηφίων μηχανοδηγών να εμπλουτίσουν την τράπεζα θεμάτων και αφετέρου δε στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΟΣΕ, τις σιδηροδρομικές επιχειρήσεις και τους αναγνωρισμένους εξεταστές να υποβάλλουν προτάσεις βελτίωσης του συστήματος εξετάσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ras-el.gr έως τις 15 Μαρτίου του 2020.

1 σχόλιο:

  1. "Η ΓΝΩΣΗ Ή ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ή ΚΛΕΒΕΤΑΙ"

    Η ΠΕΠΕ & Η ΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ, Ο ΜΑΡΤΙΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.

    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ E-MAILS ΠΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΡΑΣ & ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ. ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ & ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΗ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ.
    ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή