Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Πρόταση της ΠΕΠΕ για τις άδειες ειδικού σκοπού

Κύριε Σύμβουλε 

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ από την πρώτη ημέρα και τηρώντας την κείμενη Νομοθεσία έχει χορηγήσει άδειες ειδικού σκοπού σε όσους εργαζόμενους εμπίπτουν στις κατηγορίες  στις οδηγίες που έχουν εκδοθεί.


Γνωρίζοντας την ευαισθησία που έχετε επιδείξει το τελευταίο διάστημα για την διευκόλυνση των εργαζομένων εν μέσω της πανδημίας, προτείνουμε όπως εγκρίνετε να χορηγούνται οι άδειες ειδικού σκοπού και σε όσους μηχανοδηγούς έχουν  τέκνα σε πολύ μικρή ηλικία  που δεν πηγαίνουν σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και οι 2 γονείς εργάζονται.
Την επιμέλεια των τέκνων αυτών είχαν μέχρι πρόσφατα συγγενικά μέλη των οικογενειών τους, που όμως αυτήν την περίοδο και λόγω των γνωστών περιορισμών δεν μπορούν να βοηθήσουν.
Το αίτημα δεν αφορά όσους έχουν υπόλοιπο αναπαύσεων προηγουμένων χρόνων και μπορούν αυτές τις μέρες να κάνουν χρήση αυτών.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την εξέταση του αιτήματος μας. 

                                       Για το Δ.Σ. 

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                     
     Κ. Γενιδούνιας                                 Π. Μωραΐτης  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου