Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

O ύπνος της ΠΟΣ καλά κρατεί - Κάντε ησυχία συνάδελφοι


Την ώρα που η πανδημία του κορονοιού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην χώρα και Σωματεία ενημερώνουν

τους εργαζόμενους ( Η ΠΕΠΕ απέστειλε στους  μηχανοδηγούς το ΦΕΚ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)η  ΠΟΣ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Τα ίδια πρόσωπα που κήρυτταν τον ανένδοτο για την ...σκόνη στο Καλίδρομο, δεν έχουν εκδώσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ανακοίνωση προς τους εργαζόμενους για το θέμα και την αντιμετώπιση του.

Μετά μην απορείτε συνάδελφοι σιδηροδρομικοί που τους αποκαλούμε ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
Τα παιδιά μετράνε πρόβατα και κοιμούνται τον ύπνο τον βαθύ.
Αυτοί που θα διαπραγματεύονταν ΣΣΕ στον ιδιωτικό τομέα, αυτοί που ανησυχούν για τα Μέσα Προστασίας, αυτοί που όλα τα ξέρουν, δεν έχουν βγάλει μια ανακοίνωση για ένα τόσο σοβαρό θέμα.
Για την ...σκόνη στο Καλίδρομο όμως κάνανε..επανάσταση.
ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ; 

Την ίδια ώρα τα Σωματεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και η ΠΕΣΟΣΕ με επιστολές και συναντήσεις προσπαθούν διαρκώς και απο την πρώτη μέρα για τους εργαζόμενους  που βρίσκονται απέναντι σε ένα φαινόμενο που βρίσκεται σε έξαρση αυτήν την στιγμή.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

2 σχόλια:

 1. Nτάξει ρε παιδιά μην φωνάζετε.
  Ο γραφικός, το παιδί της ΠΟΣ, έχει βάλει πρωτοσέλιδο τον μετρητή θυμάτων και κρουσμάτων και όσων έχουν αναρρώσει.
  Αυτό είναι ο υπεύθυνος συνδικαλισμός που ευαγγελίζονται.
  Για αυτό τον βλέπουν οι μηχανοδηγοί- και όχι μόνο- και γελάνε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. 20 ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΟΓΙΚΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΔΙΚΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΛΑ :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή