Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

ΤΡΑΙΝΟΣΕ : Εκδόθηκε εγκύκλιος για τις άδειες για ευπαθείς ομάδες - Aνακοίνωση ΠΕΠΕ

Συνάδελφοι
Το αίτημα του Σωματείου μας για χορήγηση άδειας ειδικού σκοπού στις ευπαθείς ομάδες έγινε δεκτό απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και σας κοινοποιούμε την σχετική εγκύκλιο.
Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ
με πρώτο μέλημα την προστασία της υγείας των εργαζομένων.
Καλούμε όλους για την πιστή τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων ατομικής προστασίας, ενώ έχουν διατεθεί μέτρα προστασίας στα μηχανοστάσια και έχει εφοδιαστεί το τροχαίο υλικό με αυτά.
Επιπλέον λαμβάνεται μέριμνα για τον δίκαιο καταμερισμό του εκτελούμενου έργου μεταξύ των μηχανοστασίων και του προσωπικού για το επόμενο διάστημα.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τους τοπικούς συνδικαλιστές του Σωματείου μας (ΣτΑ), τα μέλη του ΔΣ και του Προεδρείου.
Σε μια κρίσιμη περίοδο ας είμαστε όλοι προσηλωμένοι στα όσα αναφέρει η επιστημονική κοινότητα για την αντιμετώπιση του κορωνοιού, τηρώντας - το επαναλαμβάνουμε- πιστά και αυστηρά τα προβλεπόμενα μέτρα ατομικής προστασίας.

Το ΔΣ
Η εγκύκλιος έχει αποσταλεί στους μηχανοδηγούς απο το Σωματείο μας μέσω email.
Όσοι μηχανοδηγοί δεν έχουν δηλώσει την διεύθυνση ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου μπορούν να στείλουν email στο pepe.hellas@gmail.com για να καταχωρηθεί αυτή και να λαμβάνουν την  ενημέρωση απο το Σωματείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου