Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Ο ΟΣΕ δεν ενδιαφέρεται για τον σιδηρόδρομο στον Βόλο, αναφέρει ο Σ.Σ.Θεσσαλίας.

Σε μια ακόμη πρόταση του ΟΣΕ για νέο Οργανόγραμμα, στην Γενική  Διεύθυνση Ανάπτυξης, σχεδιασμού και Συντήρησης υποδομών και δικτύων δεν περιλαμβάνεται: 

α) στην υπηρεσία γραμμής, το Τμήμα γραμμής Βόλου και 
β) στην Διεύθυνση κυκλοφορίας, το τμήμα επιθεώρησης Βόλου 
Με δεδομένο την διαρκή απαξίωση του σιδηροδρόμου στην περιοχή μας, εάν ισχύσει και εφαρμοστεί η πρόταση θα σημάνει την πλήρη υποβάθμιση του.
Τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι ο ΟΣΕ δεν ενδιαφέρεται και δεν περιλαμβάνει στα σχέδιά του την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του στην περιοχή μας.
Πρέπει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν τα συγκεκριμένα τμήματα είχαν υποβιβαστεί σε τομείς και είχαν υπαχθεί στην Λάρισα το 2013 αλλά κρίθηκε αναγκαία η επανασύστασή των το 2016. 
Είναι απορίας άξιο και ακατανόητο ότι από τα υπάρχοντα σήμερα σε λειτουργία τμήματα πανελλαδικά, προτείνεται η κατάργηση μόνο των τμημάτων του Βόλου.
Προσπαθούμε μονίμως να αποτρέψουμε τις προθέσεις και τους σχεδιασμούς τους και να αποφύγουμε την σιδηροδρομική απομόνωση. 
Καλούμε τους αρμόδιους φορείς, τους τοπικούς παράγοντες, τους θεσμούς, τους εμπλεκόμενους, καθώς και όσους νοιάζονται για το τρένο,  να πάρουν θέση στο ζήτημα για το καλό του τόπου και της περιοχής μας.      

Ο πρόεδρος Ο Γραμματέας


Χ. Παυλάκης Θ. Ρουσιώτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου