Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Από το καλό στο καλύτερο η ΓΑΙΑΟΣΕ. Στα 13,36 εκατ. το θετικό ισοζύγιο του 2020

Σε ανοδική πορεία η ΓΑΙΑΟΣΕ, η οποία ενισχύει τα έσοδά της, λόγω της διεύρυνσης της δραστηριότητάς της σε τομείς, όπως η διαχείριση του τροχαίου υλικού.



Το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ενέκρινε τον προϋπολογισμό του 2020, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σύστημα Λογαριασμών.

Τα έσοδα θα ανέλθουν στα 34,76 εκατ. ευρώ και τα έξοδα στα 21,40 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα την επίτευξη πλεονάσματος 13,36 εκατ.

Τα περισσότερα έσοδα, ύψους 33,9 εκατ. προέρχονται από πωλήσεις υπηρεσιών και τα περισσότερα έξοδα σε αμοιβές και έξοδα τρίτων (11,9 εκατ.).

Μεγάλο στοίχημα για την ΓΑΙΑΟΣΕ αποτελεί το «ξεκλείδωμα» της επένδυσης του Θριασίου Ε/Κ, όπου πέρα από το εφάπαξ τίμημα, θα εισπράττει και ετήσιο μίσθωμα.

www.metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου