Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Γιατί ενοχλεί την ΠΟΣ η ενημέρωση ; Τι γίνεται με τους συμβασιούχους στην πρώην ΕΕΣΣΤΥ;

Για άλλη μια φορά η ΠΟΣ έστειλε μια επιστολή στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς οι συνδικαλιστές που ηγούνται σήμερα της Ομοσπονδίας συνεχίζουν την προσωπική τους αντιπαράθεση με την Διοίκηση της. Η αντιπαράθεση αυτή  έχει πάρει
άλλα χαρακτηριστικά καθώς μιλάμε για προσωπικές κόντρες των συνδικαλιστικών απατεώνων της ΠΟΣ που στην ουσία αφήνουν αδιάφορους τους εργαζόμενους.
Η ΠΟΣ έχει στείλε 5 επιστολές αυτές τις μέρες, τις οποίες δημοσιεύσαμε όλες (όσες τουλάχιστο είδαμε στο blog της).
ANTIΘΕΤΑ οι συνδικαλιστικοί απατεώνες της ΠΟΣ γνωστοί για την ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ νοοτροπία τους, δεν δημοσίευσαν την ανακοίνωση συνδικαλιστικής παράταξης στον σιδηρόδρομο επειδή δεν τους άρεσε!ΩΣΤΟΣΟ οι  συνδικαλιστικοί απατεώνες της ΠΟΣ, δημοσιεύουν επιστολές απο φυσικά πρόσωπα που τυχαίνει (...) να στρέφονται ΠΑΝΤΑ κατά συγκεκριμένου χώρου.
Η ΠΟΣ λοιπόν στην επιστολή της αναφέρει ότι ....η απάντηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δημοσιοποιήθηκε άμεσα απο blog.Τι ακριβώς ήθελαν δηλαδή; 
Να μην ενημερωθούν οι σιδηροδρομικοί για την αντίθετη άποψη; 
ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΣ δεν έδωσε στην δημοσιότητα την απάντηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ όπως έδωσε στην δημοσιότητα επιστολή του Δ/ντος Συμβούλου του ΟΣΕ;

Γιατί πολύ απλά είναι συνδικαλιστικοί απατεώνες. 

Επίσης, καλούμε την ΠΟΣ να ενημερώσει ΑΜΕΣΑ τους συμβασιούχους στην πρώην ΕΕΣΣΤΥ για το μέλλον των συμβάσεων τους που λήγει τον προσεχή Απρίλη.
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ δεν έχει στείλει η ΠΟΣ για το θέμα αυτό.
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ όμως ότι οι συνδικαλιστές της ΠΟΣ έτρεχαν να μαζέψουν υπογραφές απο τους συναδέλφους για να μην τους εκπροσωπούν τα Σωματεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. 
Αφού λοιπόν μάζεψαν τις υπογραφές - πολλές φορές εκβιαστικά- καιρός είναι να ασχοληθούν με το θέμα γιατί ο χρόνος πιέζει, οι εργαζόμενοι έχουν ερωτήσεις και δεν παίρνουν απαντήσεις.

Κουβέντα επίσης για την ΣΣΕ στην πρώην τεχνική βάση.
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι οι συνδικαλιστικοί απατεώνες της ΠΟΣ διαβεβαίωναν τους εργαζόμενους ότι θα πάρουν αυξήσεις που θα ξεπερνούν τα σχεδόν 170 Ευρώ που πρότεινε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για αυτούς γιατί...είναι καλύτεροι διαπραγματευτές.
Μπαίνουμε στον Απρίλιο και στην ΠΟΣ δεν λένε πλέον τίποτα για το θέμα, λες και αυτό πλέον δεν υπάρχει! 

Οι λαλίστατοι συνδικαλιστικοί απατεώνες, που θα έφτιαχναν Σωματεία και θα κάνανε επανάσταση γιατί τα 170 Ευρώ το μήνα αύξησης ήταν λίγα, έχουν κρυφτεί στα λαγούμια τους γιατί πλέον διαπιστώνουν το ΕΓΚΛΗΜΑ που έκαναν σε βάρος των εργαζομένων στην πρώην τεχνική βάση.

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ που δουλεύουν με μισθούς σαφώς κατώτερους των αρχαιότερων και με ατομικές συμβάσεις.
Εμείς περιμένουμε να ενημερώσει η ΠΟΣ άμεσα τους συναδέλφους με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, τι έχει κάνει για αυτούς και ποια η προοπτική.
Περιμένουμε να ενημερώσουν για την ΣΣΕ που θα υπέγραφαν. 

Οι προσωπικές διαμάχες συνδικαλιστικών απατεώνων της ΠΟΣ  με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν αφορούν ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου