Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

84 αιτήσεις για μηχανοδηγούς και προσωπικό κίνησης


84 συνολικά αιτήσεις κατατέθηκαν
για τις  εσωτερικές μετατάξεις σε έλξη και κίνηση.

Απο αυτές οι 64 αφορούν τις 21 θέσεις μηχανοδηγών και οι 20 τις 18 θέσεις για το προσωπικό κίνησης. 
Παρά την προσπάθεια των συνδικαλιστικών απατεώνων της ΠΟΣ να περιορίσουν τον αριθμό των αιτήσεων και να καταγγείλουν την διαδικασία λόγω έλλειψης προσωπικού στην τεχνική βάση, πάνω απο το 50% του προσωπικού που είχε τα απαιτούμενα προσόντα κατέθεσε αίτηση.
Η διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα και θα ενημερώνουμε έγκυρα και έγκαιρα τους συναδέλφους.
Οι συνάδελφοι ας  μην δίνουν σημασία στα κελεύσματα απο  τους γνωστούς συνδικαλιστικούς απατεώνες της ΠΟΣ, που θέλουν να πείσουν ότι...έχουν πρόσβαση στην διαδικασία (την οποία κατήγγειλαν!) και προσπαθούν να πουλήσουν εκδούλευση σε ενδιαφερόμενους.
Όπως δεν γνώριζαν ότι θα γίνει η προκήρυξη και στην συνέχεια την κατήγγειλαν, έτσι και δεν έχουν καμία δυνατότητα για να πουλάνε...εκδουλεύσεις.
Συνήθειες των παλιών  καιρών στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχουν αλλάξει,εδώ και χρόνια.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου