Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Η ΠΟΣ χορηγεί με... έκπτωση κάρτες για τον ΟΑΣΑ όταν το θέμα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει λυθεί μέσω ΣΣΕ

Προκαλούν θυμηδία οι συνδικαλιστικοί απατεώνες της ΠΟΣ. Και ερωτήματα όμως.

Απο 280 εως 416 Ευρώ το χρόνο στοιχίζει (με την έκπτωση 15% που διασφάλισε η ΠΟΣ), η κάρτα για τις συγκοινωνίες που "χορηγεί" η ΠΟΣ στους σιδηροδρομικούς για την

ελεύθερη μετακίνηση τους στον ΟΑΣΑ. (Λεωφορεία - Μετρό-Προαστιακός). ΄

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ όμως ότι στην ανακοίνωση της η ΠΟΣ καλεί ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται να προμηθευτούν τις κάρτες μέσω αυτής.
Και προκαλεί ΑΡΝΗΤΙΚΗ εντύπωση γιατί στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ όπου εργάζονται 1200 εργαζόμενοι, οι κάρτες δίδονται ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους εργαζόμενους βάση της ισχύουσας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. 
Την ώρα που το γνωρίζουν αυτό, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ.
Είναι απλά επικίνδυνοι. Είναι η ντροπή του συνδικάτου μας. 
Καλούν συναδέλφους να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ απο 280 εως 416 Ευρώ το χρόνο, ενώ στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει λυθεί το θέμα. 

Ήταν τόσο... κακή η επιχειρησιακή ΣΣΕ που απέρριψαν και... δεν ήθελαν καν να συζητήσουν  για τους εργαζόμενους στην τεχνική βάση, που τώρα τους καλούν  ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ για κάτι που στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ δίνεται ΔΩΡΕΑΝ.
Τους επισημαίνουμε ότι ΒΛΕΠΟΥΜΕ πολύ καλά τι κάνουν. 

Αντί να ζητήσουν την επέκταση της πρόβλεψης και στον ΟΣΕ  μέσω της ΣΣΕ που είναι υπό διαπραγμάτευση, απλά καλούν τους σιδηροδρομικούς να ...ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, την ώρα μάλιστα που πλέον Σωματεία της ΣΤΑΣΥ είναι μέλη της ΠΟΣ!

ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

Η ανακοίνωση της ΠΟΣ > ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου