Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Εμπαιγμός των γιατρών απο την Κυβέρνηση


Για Ρούσβελτ και "κοινωνικό συμβόλαιο" μίλησε  ο πρωθυπουργός. "Είμαστε σε πόλεμο". Παραθέτουμε το ΦΕΚ της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της 20/3/2020. Η κυβέρνηση καλεί σε "επιστράτευση",

η σύζυγος του πρωθυπουργού μας ζητάει να χειροκροτήσουμε τους γιατρούς και την ίδια στιγμή οι συμβασιούχοι λοιμωξιολόγοι που δίνουν τη μάχη στα νοσοκομεία παίρνουν ΤΕΤΡΑΜΗΝΗ παράταση της σύμβασής τους. 
Μπες δηλαδή στη φωτιά, με κίνδυνο της ζωής σου, αλλά να ξέρεις ότι σε θέλουμε για ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ. 

Και την ίδια στιγμή ανακοινώνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας με αμφίβολο νομικό έρεισμα και δυσβάστακτες συνέπειες στα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα, κίνηση για την οποία θα τοποθετηθούμε αναλυτικά αργότερα.


Πρόκειται για εμπαιγμό.


Απο την Εναλλακτική Παρέμβαση - Δικηγορική Ανατροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου