Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Θετική πρόταση απο την +ΣυνΕξέλιξη

Αντιλαμβανόμενοι το πρόβλημα που έχει προκύψει με την μεγάλη καθυστέρηση στην καταβολή ακόμα και της προσωρινής σύνταξης τους τελευταίους μήνες, θα προτείνουμε

στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ η πρώτη δόση απο την αποζημίωση απόλυσης λόγω συνταξιοδότησης, να δίνεται ΑΜΕΣΑ με την συνταξιοδότηση του προσωπικού απο την εταιρεία και όχι μετά την έκδοση της απόφασης απο το Ταμείο.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ 


Υ.Γ. Για τα υπόλοιπα ...εν καιρώ!

3 σχόλια:

  1. καταντια σημερα για οσε τραινοσε και ολους τους υπολοιπους ,ουτε ενα εμπορικο στον αξονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ευχαριστήσω δημόσια τον συνάδελφο Γκιολή Βασίλη που σήμερα επικοινώνησε μαζί μου και μου έθεσε το θέμα,λόγω των καθυστερήσεων στην έκδοση προσωρινών συντάξεων, το συζητήσαμε και το οποίο ασφαλώς υιοθετήσαμε άμεσα καθώς αφορά όλους τους μηχανοδηγούς!
    Ο ρόλος μας είναι να ακούμε τους συναδέλφους.Όταν ακούς, μαθαίνεις και εμπλουτίζεις τις ιδέες σου!

    Γενιδούνιας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό και αν είναι ΝΕΜΕΣΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή