Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Θα ναι σαν μπαίνει η.... Άνοιξη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις λέει ο λαός. Ας δούμε λοιπόν την κατάσταση στην υποδομή στο Ρέντη. Τα χόρτα και πάλι έχουν την τιμητική τους. Η λύση θα είναι απλή. Θα γίνει μια
ανάθεση και το θέμα θα "λήξει".

 Και το στέκι θα κατηγορηθεί γιατί δείχνει τα κακώς κείμενα. 

Αν όμως δεν μπορούν να τα δούν οι υπεύθυνοι στην Αθήνα, στα 2 χιλιόμετρα απο τα Κεντρικά γραφεία τους, ας φανταστούμε τι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ελλάδα. 

Στην εικόνα φαίνεται και η εξέδρα που θα τοποθετηθεί ο προβολέας για να φωτίζεται ο διάδρομος το βράδυ. 

Τοποθετείται 4 χρόνια τώρα (μικρή λεπτομέρεια).


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο:

  1. Ο Ρέντης, ΜΑΙ και ΑΙΡ, είναι βιότοπος και αναμένεται η κήρυξή του ως περιοχή Νατούρα που θα προστατεύεται από την συνθήκη Ραμσάρ! Την Διοίκηση θα αναλάβει το WWF και οι ανθρωπογενείς κινήσεις και εργασίες θα περιοριστούν για να μην ενοχλούν τα είδη που εγκαταβιώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή