Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Χωρίς τρένα έμεινε πάλι ο Έβρος - "Φιάσκο" καταγγέλουν οι μηχανοδηγοί

Τα δρομολογία των τρένων που ήταν προγραμματισμένα να γίνουν τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου μεταξύ Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής και Ξάνθης, τελικά δεν δρομολογήθηκαν ποτέ.

Συγκεκριμένα, οι Μηχανοδηγοί και το υπόλοιπο προσωπικό των σταθμών της περιοχής καταγγέλουν την κυβέρνηση για “ανεπανάληπτη αδιαφορία” και “φιάσκο”, όπως λένε χαρακτηριστικά, καθώς αντί να φροντίσουν για τη σιδηροδρομική απομόνωση της Θράκης και του Έβρου απο την υπόλοιπη χώρα, δίνουν προτεραιότητα στο τρένο που κυκλοφόρησε απο την Τουρκία και υπόσχεται εμπορική ανάπτυξη στην περιοχή.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειωθεί ότι οι υποδομές του ΟΣΕ στην περιοχή είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ενώ υπάρχει και το διαθέσιμο προσωπικό για την κάλυψη των δρομολογίων, τα τελευταία 3 χρόνια κυκλοφορούν μόνο στρατιωτικά τρένα και έχει παγώσει οποιαδήποτε άλλη κυκλοφορία.

Με όλα τα παραπάνω, γίνεται σαφές ότι ο σιδηρόδρομος δεν αποτελεί σίγουρα προτεραιότητα, αλλά μέρος ενός άλλου σχεδιασμού, που μόνο σχέση με τα συμφέροντα του επιβατικού κοινού και της Ελληνικής Κοινωνίας δεν έχει.

www.e-evros.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου