Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Νίκη! Επιστρέφουν οι 165 φύλακες ΑΣΙΔ, προσληφθέντες μέσω ΑΣΕΠ το 2019. Η διαδικασία

Η ανακοίνωση του ΟΣΕ για το θέμα >

Σύμφωνα με το νόμο 5039/2023 ΦΕΚ Α' 83/03.04.2023 στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ’ (ΖΗΤΗΜΑΤΑ Ο.Σ.Ε. Α.Ε.) και στο Άρθρο 78 (Ανανέωση συμβάσεων ΙΔΟΧ στον τομέα φύλαξης του Ο.Σ.Ε. Α.Ε.), οι συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου

Ορισμένου Χρόνου στον τομέα της φύλαξης ισόπεδων διαβάσεων και εγκαταστάσεων του Ο.Σ.Ε. Α.Ε. που συνήφθησαν σύμφωνα με το άρθρο όγδοο του ν. 4506/2017 (Α’ 191), δύνανται να ανανεώνονται για διάστημα έως είκοσι τεσσάρων (24) μηνών. Η παράταση των συμβάσεων του πρώτου εδαφίου δεν μεταβάλλει τον χαρακτήρα της σχέσης εργασίας, βάσει της οποίας προσλήφθηκαν οι απασχολούμενοι στις θέσεις αυτές.

2.- Κατόπιν τούτου και για να προχωρήσει η ως άνω διαδικασία, παρακαλείσθε να προσκομίσετε στο Τμήμα Συντήρησης Γραμμής που υπηρετούσατε εντός πέντε (05) εργάσιμων ημερών, τέσσερις (4) φωτογραφίες προκειμένου να υποβληθείτε στη συνέχεια στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

3.- Στην περίπτωση που δεν ενδιαφέρεστε, θα πρέπει να μας το δηλώσετε εντός πέντε (05) εργάσιμων ημερών από λήψεως της παρούσης, με υπεύθυνη δήλωση στο ανωτέρω email (g.vourlidakis@osenet.gr).-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου