Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Αλέξης Τσίπρας στο MEGA: «Να μην ξεχάσουμε την τραγωδία των Τεμπών


 Ιδιαίτερο συμβολισμό δίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην απόφασή του να είναι υποψήφιος στις Σέρρες συνδέοντάς τη με την τραγωδία των Τεμπών και με την κάθοδο
στις εκλογές του Κώστα Αχ. Καραμανλή

Ο Αλέξης Τσίπρας ερωτηθείς για την απόφασή του να είναι υποψήφιος σε Δωδεκάνησα, Α’ Πειραιά και Σέρρες, είπε

«Δεν θέλω να το κρύψω, έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό η επιλογή μου να κατέβω στις Σέρρες. Σε αυτό το στούντιο ήμουν 40 μέρες πριν όταν το πανελλήνιο ήταν συγκλονισμένο από την τραγωδία των Τεμπών. 57 συμπολίτες μας χάθηκαν άδικα. Και τώρα ο υπουργός των Τεμπών ο κύριος Καραμανλής παραιτήθηκε με κλάματα από υπουργός. Φάνηκε ότι η παραίτηση ήταν υποκριτική. Φάνηκε ότι σε λίγες μόνο μέρες θα είναι ξανά υποψήφιος για να διεκδικήσει αν είναι ξανά υπουργός. Ο συμβολισμός της δικής μου παρουσίας εκεί είναι ότι η πολιτική δεν είναι μία υπόθεση οικογενειών, γόνων, τζακιών. Και στη ΝΔ επίσης υπάρχουν αξιόλογοι πολιτικοί που δεν τυγχάνει να είναι εκπρόσωποι μεγάλων οικογενειών. Δεν έχει κάποιο προσωπικό χαρακτήρα αυτό αλλά έχει την απόφαση τη δική μου να μην αφήσω να ξεχαστεί αυτή η υπόθεση».

Μητσοτάκης και Καραμανλής να απαντήσουν ποιος έκανε το ρουσφέτι του σταθμάρχη

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, «την προηγούμενη εβδομάδα η δικαιοσύνη προχώρησε σε ποινική δίωξη σε βάρος του πρώην επικεφαλής του ΟΣΕ και 2 στελεχών του ΟΣΕ που είχαν την ευθύνη για τη μετάταξη του μοιραίου σταθμάρχη.

Μητσοτάκης και Καραμανλής οφείλουν να απαντήσουν ποιος έκανε αυτό το ρουσφέτι. Ο κύριος Καραμανλής λίγες μέρες μετά το ρουσφέτι του παράνομου διορισμού ήρθε να νομιμοποιήσει αυτό το ρουσφέτι. Χάθηκαν 57 συμπολίτες μας και πρέπει να δώσουμε απαντήσεις όχι για ρεβανσισμό αλλά για να μην βρεθούμε ποτέ ξανά μπροστά σε μία τέτοια τραγωδία».

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι ο Κώστας Αχ. Καραμανλής θεωρεί ότι είναι κληρονομικό δικαίωμα να κατέβει στις εκλογές και διερωτήθηκε: Πού κρατάει τον κύριο Μητσοτάκη ο κύριος Καραμανλής και ποιος είναι ο υπεύθυνος του διορισμού; Ποιανού ρουσφέτι ήταν αυτός που ο άνθρωπος που ήταν ανεκπαίδευτος, δεν ήξερε να αλλάξει ράγες και οδήγησε στον θάνατο 57 ανθρώπους; Αυτό είναι το κράτος που θέλουμε να είναι δίπλα στον πολίτη; Ποιος θα απολογηθεί, ποιος θα δώσει εξηγήσεις για αυτή τη μεγάλη τραγωδία;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου