Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Ο ΟΣΕ να απαντήσει για τα δρομολόγια του Προαστιακού προς Κιάτο

 Πλήθος διαμαρτυριών έρχονται και  στο στέκι της έλξης για τα μειωμένα δρομολόγια προς και απο το Κιάτο. Μετά την άθλια μετεπιβίβαση στο Ρέντη απο το 2021 που μας γύρισε 10 χρόνια πίσω, 
η κατάσταση έχει επιδεινωθεί καθώς οι χρόνοι διάνυσης της απόστασης έχουν αυξηθεί κατά πολύ, αφού ο ΟΣΕ δίνει μέγιστη ταχύτητα διέλευσης τα 80 χλμ/ ώρα. 

Οι επιβάτες θα πρέπει να απευθυνθούν στον ΟΣΕ για τα όσα προγραμματίζει καθώς ο διαχειριστής υποδομής δίνει τις ταχύτητες και την χωρητικότητα στο δίκτυο. 

Υπενθυμίζουμε ότι στην γραμμή προς Κιάτο, δεν λειτουργούν φωτοσήματα, τηλεδιοίκηση ενώ οι σήραγγες φωτίστηκαν μετά την τραγωδία των Τεμπών με γεννήτριες και με αρκετές αναφορές μηχανοδηγών για την μη ορθή λειτουργία τους.

Οι επικοινωνίες εντός των σηράγγων γίνεται με προσωπικό του ΟΣΕ που χρησιμοποιεί φορητές συσκευές GSMR. 

 

Το στέκι της έλξης -Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου