Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Πόνος και οργή στο μνημόσυνο 40 μέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη (video)


 Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, πόνου και οργής τελέστηκε σήμερα το μεσημέρι το μνημόσυνο για τα θύματα του τρομερού σιδηροδρομικού δικτύου στα Τέμπη, καθώς συμπληρώθηκαν 40 ημέρες.

Συγγενείς και φίλοι των θυμάτων, με δάκρυα στα μάτια βρέθηκαν εκεί κρατώντας μαύρα μπαλόνια, άναψαν κεριά και άφησαν λουλούδια και σημειώματα στις ράγες.

Το μνημόσυνο τελέστηκε  ακριβώς στο σημείο του δυστυχήματος, από το Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου.

Έκκληση για συλλογή υπογραφών στο change.org για άρση υπουργικής και βουλευτικής ασυλίας προκειμένου «να τιμωρηθούν αυτοί που φταίνε» έκανε συγγενής θύματος. «Είναι τόσο κρίμα σε αυτό το σημείο να κάνουμε συνέχεια μνημόσυνα».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου