Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Κύριε Τερεζάκη υπάρχουν στο pay roll του ΟΣΕ, δημοσιογράφοι που αρθρογραφούν στον ημερήσιο τύπο;

 Το στέκι της έλξης, ως οφείλει,  απευθύνει ένα ερώτημα στον Δ/ντα Σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Παναγιώτη Τερεζάκη.  Κύριε Τερεζάκη, υπήρχαν/υπάρχουν στον ΟΣΕ δημοσιογράφοι  που εργάζονται στο γραφείο τύπου του Οργανισμού ενώ αρθρογραφούν (και συνήθως με αποθεωτικά για τον ΟΣΕ δημοσιεύματα) και στον ημερήσιο τύπο (ηλεκτρονικό και έντυπο;).

Νομίζουμε ότι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να γνωρίζουν, ενώ υπενθυμίζουμε ότι ο ΟΣΕ είναι Δημόσιος φορέας, δηλαδή χρηματοδοτείται απο όλους μας. 

Με την βαριά σκιά που υπάρχει για τον ΟΣΕ μετά την διαρροή μονταρισμένων ηχητικών απο το δυστύχημα στα Τέμπη, δεν μπορεί να αιωρούνται ερωτήματα ΚΑΙ για τέτοια ζητήματα. 

Αναμένουμε την απάντηση, με πραγματικό ενδιαφέρον. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου