Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 18 Απριλίου 2023

ALE : Συνεδρίαση του Προεδρείου της Ομοσπονδίας Μηχανοδηγών στην Αθήνα (10-11 Μάϊου)

Με πρωτοβουλία του Ισπανού Προέδρου που βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με το Σωματείο μας μετά την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, η συνεδρίαση του Προεδρείου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Σωματείων Μηχανοδηγών (ALE) θα γίνει στην Αθήνα το διήμερο 10-11Μαίου. Τις ημέρες αυτές θα οργανωθεί και από το Σωματείο μας συνέντευξη τύπου για να ειπωθούν οι αλήθειες των εργαζομένων, ενώ θα κατατεθούν αιτήματα για συναντήσεις με όλους τους υπευθύνους. 
Ήδη η αλληλογραφία της τελευταίας περιόδου έχει μεταφραστεί και έχει προωθηθεί μέσω της ALE στις αρμόδιες αρχές της Ε.Ε. 

Ο αγώνας για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και ΑΣΦΑΛΕΙΑ στην εργασία και τις μεταφορές θα συνεχιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου