Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Νέες παραιτήσεις μηχανικών στον ΟΣΕ;

 Τεταμένο είναι το κλίμα στον ΟΣΕ παρά τα επικοινωνιακά show της Διοίκησης του. Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν στο στέκι της έλξης, αυτές τις ημέρες είχαμε νέες παραιτήσεις μηχανικών
απο θέσεις ευθύνης. Οι φήμες μάλιστα αναφέρουν ότι η Διοίκηση του αρνείται να τις αποδεχτεί, γιατί κάτι τέτοιο θα φανερώσει τα διαλυτικά φαινόμενα εντός του Οργανισμού.

Περιμένουμε απο την Διοίκηση του  ΟΣΕ να διαψεύσει τα όσα ευρέως κυκλοφορούν στους χώρους εργασίας και κυρίως να εξηγήσει -εφόσον ισχύουν οι πληροφορίες- για ποιο λόγο έμπειροι  μηχανικοί -στελέχη ,  υποβάλουν παραιτήσεις. 

Το στέκι ΣΤΗΡΙΖΕΙ τους συναδέλφους ΟΛΩΝ των κλάδων.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου