Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Nέο ντοκουμέντο από τα Τέμπη: Βίντεο από την στιγμή της σύγκρουσης

Κάμερα που καταγράφει τη διέλευση των οχημάτων από τον αυτοκινητόδρομο Λάρισας - Θεσσαλονίκης δείχνει τα δραματικά δευτερόλεπτα λίγο πριν παγώσει ο χρόνος στα Τέμπη. Ένα νέο βίντεο - ντοκουμέντο
από τη στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης αποκαλύπτει την πορεία των τρένων και το μέγεθος της καταστροφής που σκόρπισε τον θάνατο.

Στο νέο ντοκουμέντο που φέρνει στη δημοσιότητα ο Alpha, η κάμερα καταγράφει τη διέλευση των οχημάτων από τον αυτοκινητόδρομο Λάρισας – Θεσσαλονίκης:

Ένα δυνατό φως εμφανίζεται να κινείται με σταθερή ταχύτητα με κατεύθυνση προς τον νότο και να προσεγγίζει το σημείο, όπου διασταυρώνεται ο αυτοκινητόδρομος με τη σιδηροδρομική γραμμή. Πρόκειται γαι την εμπορική αμαξοστοιχία 63503 που πλησιάζει στο μικρό τούνελ που βρίσκεται στο ύψος του αυτοκινητόδρομου. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, στη δεξιά πλευρά του δρόμου καταγράφεται η διέλευση ενός άλλου συρμού.

Τα αναμμένα φώτα στα βαγόνια μαρτυρούν ότι είναι η επιβατική αμαξοστοιχία Ιντερσίτι 62. Με σταθερή ταχύτητα προσεγγίζει το σημείο και εξαφανίζεται κάτω από το τούνελ. Κλάσματα του δευτερολέπτου αργότερα, στην έξοδο του τούνελ εμφανίζεται μια στιγμιαία λάμψη, ενώ ακολουθεί μια τεράστια έκρηξη. 

Η στιγμή της σύγκρουσης, μάλιστα, έχει καταγραφεί από πλήθος καμερών που βρίσκονται στο σημείο. Σε δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει ο Alpha καταγράφονται το πυκνό τεράστιο σύννεφο καπνών που βγαίνουν από το σημείο.

Ο χειριστής της κάμερας φαίνεται να προσπαθεί να εντοπίσει την πηγή του καπνού για να καταλάβει τι έχει συμβεί.

Σε άλλο βίντεο, η κάμερα καταγράφει τμήμα του αυτοκινητόδρομου λίγο μετά το σημείο της σύγκρουσης, ενώ ένα ακόμη ντοκουμέντο δείχνει το σημείο της τραγωδίας, σχεδόν μία ώρα μετά από την φονική σύγκρουση.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ Video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου