Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Δελτίο Τύπου ΠΟΣ για Πολυτεχνείο


  Οι εργαζόμενοι στο σιδηρόδρομο τιμούν την επέτειο του Πολυτεχνείου που φέτος συμπίπτει με τις μαθητικές κινητοποιήσεις.Τα αιτήματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου παραμένουν επίκαιρα για να μας υπενθυμίζουν πόσο διαχρονικά και πρωτοπόρα ήταν. Η δική μας γενιά έχει τη μεγάλη ευθύνη της διατήρησης της μνήμης αυτού του αγώνα.
     Σήμερα που πλήττονται τα εργασιακά δικαιώματα,
που συρρικνώνονται δημοκρατικά δικαιώματα οφείλουμε να βρισκόμαστε σε διαρκή πάλη. Να είμαστε απέναντι σε όλες εκείνες τις πολιτικές που πλήττουν τους εργαζόμενους και όλους τους πολίτες της χώρας.
     Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου. 



Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.
       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου