Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Γερμανικό δικαστήριο: Πράσινο φως για τη συνέχιση της απεργίας στα τρένα

Το κερδίσανε και αυτό!!!!
Το διαιτητικό δικαστήριο της Γερμανίας στη Φρανκφούρτη με απόφαση του έκρινε ότι η γενική απεργία των μηχανοδηγών που έχει παραλύσει το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας μπορεί να συνεχιστεί προς το παρόν, απορρίπτοντας το αίτημα της διεύθυνσης της Deutsche Bahn.Η εταιρεία διαχείρισης των γερμανικών σιδηροδρόμων προσέφυγε στη δικαιοσύνη ζητώντας

μια δικαστική απόφαση με την οποία θα υποχρεωνόταν το συνδικάτο που εκπροσωπεί τους μηχανοδηγούς να σταματήσει την απεργιακή κινητοποίηση. 


Η τετραήμερη απεργία από το σιδηροδρομικό συνδικάτο GDL (Gewerkschaft Deutscher Lokomotivfurher) έχει προκαλέσει σχεδόν ολική ακινητοποίηση των τρένων στη Γερμανία και ως εκ τούτου σημειώνονται σημαντικά προβλήματα στις μετακινήσεις. 

Τα αιτήματα του συνδικάτου GDL αφορούν αύξηση των μισθών, μείωση του ωραρίου απασχόλησης και το δικαίωμα του συνδικάτου να διαπραγματεύεται με την Deutsche Bahn και εξ ονόματος άλλων κατηγοριών εργαζομένων και όχι μόνον των μηχανοδηγών.

www.zougla.gr

1 σχόλιο:

  1. Από αυτή την απόφαση φαίνεται η κατάντια της Γερμανικής Δικαιοσύνης.Τι κάνουν οι Γερμανοί Εισαγγελεις;
    Πάνε να αποσταθεροποιήσουν την κυβέρνηση της Γερμανίας, γρήγορα να στείλουμε του αδέκαστους Έλληνες Δικαστές να την βγάλουν παράνομη και καταχρηστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή