Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Επανακυκλοφορία / Τροποποίηση δρομολογίων στο τμήμα Πειραιάς – Αθήνα – Αφίδνες – Οινόη – Χαλκίδα και αντίστροφα

Δελτίο Τύπου απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, από σήμερα Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014, επανακυκλοφορούν 6 δρομολόγια που είχαν ανασταλεί λόγω εργασιών στην ηλεκτροκίνηση και θα ισχύσουν αλλαγές στις ώρες αναχώρησης και άφιξης ορισμένων αμαξοστοιχιών στο τμήμα Πειραιάς – Αθήνα – Αφίδνες – Οινόη – Χαλκίδα και αντίστροφα.


Ειδικότερα, οι επιβάτες που ταξιδεύουν στο τμήμα Πειραιάς – Αθήνα – Αφίδνες– Οινόη – Χαλκίδα και αντίστροφα, θα μετακινούνται ως εξής:

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο σε όλους όσους ενεπλάκησαν στο σχεδιασμό αυτό. Πρώτη άφιξη στον Πειραιά (από οπουδήποτε) τα Σάββατα, τις Κυριακές και Αργίες, στις 08:14' (λες και όλοι είναι δικηγόροι, σύμβουλοι και τουρίστες). Και συχνότητα στο αστικό κομμάτι ανά δύο ώρες, όταν το οριζόντιο αστικό κομμάτι (Λιόσια - Αεροδρόμιο) έχει 3 τρένα / ώρα. Και πάλι συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή