Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο σημείο - Δελτίο Τύπου ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το συμβάν


Αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Αθήνα – Πειραιάς – Αθήνα, μετά το πρωινό συμβάν της σύγκρουσης των αμαξοστοιχιών στο σταθμό του Ρούφ.Το Δελτίο Τύπου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το συμβάν >

Σήμερα και ώρα 08:10 ο συρμός του προαστιακού με αριθμό 1539, που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα – Πειραιά, συγκρούστηκε μετωπικά εντός του σταθμού του Ρούφ με την αμαξοστοιχία 884 (χωρίς επιβάτες) που θα εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Καλαμπάκα. Οι δύο αμαξοστοιχίες κινούνταν με μικρή ταχύτητα.

Στην αμαξοστοιχία του προαστιακού επέβαιναν 20 άτομα και δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός. Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στον σταθμό του Ρούφ όπου συνέχισαν με αλλά μέσα.

Η λειτουργία της γραμμής στο τμήμα Αθήνα – Πειραιά έχει προσωρινά διακοπεί και στο σημείο έχουν σπεύσει συνεργεία του ΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκειμένου να αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία των δρομολογίων.

Τα αίτια της σύγκρουσης ερευνούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου