Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Αποκάλυψη βόμβα του Πάνου Καμμένου: Έδιναν 3 εκατ. ευρώ σε βουλευτή των ΑΝΕΛ για να στηρίξει την κυβέρνηση

Χοντραίνει το παιχνίδι ενόψει της εκλογής του Προέδρου Δημοκρατίας.Άλλες εποχές θυμίζουν τα όσα συμβαίνουν....
- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΣΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν θέλησε να κατονομάσει τον βουλευτή που πρωταγωνίστησε στο περιστατικό
- Υποστήριξε ότι δεν μπορεί να αποδείξει απόπειρα χρηματισμού, διαφορετικά θα είχε κινήσει τις σχετικές διαδικασίες

- Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του Πάνου Καμμένου στον τηλεοπτικό σταθμό SBC
Σε μία απόκάλυψη “βόμβα” προχώρησε ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συνέντευξης που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό SBC.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε ότι έγινε απόπειρα χρηματισμού βουλευτή του κόμματος του. Ο ίδιος δεν θέλη σε να κατονομάσει τον βουλευτή που πρωταγωνίστησε στο περιστατικό, ο οποίος δέχθηκε προσφορά 3 εκατ. ευρώ για να “ψηφίσει για την άλλη πλευρά”, εννοώντας πιθανώς το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι δεν μπορεί να αποδείξει την απόπειρα χρηματισμού που έγινε πριν από 2-3 μήνες, σε διαφορετική περίπτωση θα είχε κινήσει τις σχετικές διαδικασίες. 

“Υπάρχει βουλευτής στους ΑΝΕΛ που μου ομολόγησε ότι του προσφέρθηκαν 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει για την άλλη πλευρά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: “Μας το είπε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, αντιστάθηκε και είπε όχι. Δεν σας κρύβω ότι προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπο να εγκλωβίσουμε αυτόν που τα πρόσφερε”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου