Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Επιθεώρηση των σιδηροδρομικών έργων Κιάτο – Πάτρα από τον υφ. Μεταφορών

Ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος , συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ, κ. Κώστα Σπηλιόπουλο, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της ΕΡΓΟΣΕ, στο έργο της νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής Κιάτο – Πάτρα, προκειμένου να παρακολουθήσει την πορεία των
εργασιών που γίνονται στο έργο.

Το έργο αυτό, το οποίο εντάσσεται εν μέρει στο έργο «Κατασκευή Νέας Διπλής Σιδηροδρομικής Γραμμής Αθήνας (ΣΚΑ) - Πάτρας, τμήμα Κιάτο - Διακοφτό», το οποίο συγχρηματοδοτείτο έως 31-12-2012 από το Ταμείο Συνοχής και από 1-1-2013 και μετά, από Εθνικούς Πόρους, και εν μέρει στο έργο «Κατασκευή Νέας Διπλής Σιδηροδρομικής Γραμμής στο τμήμα Διακοφτό - Ροδοδάφνη», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, αποτελεί ένα σημαντικό έργο στη σιδηροδρομική μεταφορά, με την ολοκλήρωση του οποίου ο χρόνος διαδρομής Αθήνα –Πάτρα θα περιοριστεί στις 2 ώρες.

Ο κ. Υφυπουργός, αφού ενημερώθηκε για  τα εκτελούμενα έργα, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία των εργασιών και έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Το όραμα της Σιδηροδρομικής Σύνδεσης της Πάτρας με την Αθήνα και η ολοκλήρωση του σύγχρονου Σιδηροδρομικού άξονα ΠΑΘΕΠ, με διπλή ηλεκτροκίνητη γραμμή υψηλών ταχυτήτων και τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας γίνεται πιο ορατό και η ολοκλήρωσή του δεν είναι πλέον ουτοπία, αλλά βασίζεται σε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου