Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

Οριστικό τέλος για τους ελέγχους στο σταθμό Λαρισης;

Τις τελευταίες μέρες έχουμε παρατηρήσει οτι καταργήθηκε το -πετυχημένο - εγχείρημα  των ελέγχων στις εισόδους του Κεντρικού σταθμού της Αθήνας, εγχείρημα που είχε θετικά αποτελεσματα στον περιορισμό της λαθρεπιβιβασης.
Ρωτώντας πληροφορηθήκαμε οτι
η κατάργηση των ελέγχων οφείλεται στην μεγάλη έλλειψη προσωπικού στον κλάδο κίνησης....
Το δικό μας σχόλιο....

Σε όσους  ακόμα κάνουν οτι δεν το καταλαβαίνουν...
Η  έλλειψη προσωπικού και η μη σωστή αντιμετώπιση του θέματος απο το συνδικαλιστικό κίνημα στον σιδηρόδρομο οδηγεί -καθημερινα πλέον -στην μείωση δραστηριοτήτων.
Αν  μάλιστα συνυπολογίσουμε κ την πρόθεση της Κυβέρνησης για παραχώρηση σε ιδιώτες του ελέγχου  των εισιτηρίων -βλέπε τελευταίο Νομοσχέδιο Υπ. Υποδομών- ΟΛΟΙ καταλαβαίνουν που οδηγείται η δουλεια.
Άλλωστε κάπως έτσι ξεκίνησε και η είσοδος ιδιωτών στα εκδοτήρια του Προαστιακού. Κάποιοι σταθμοί έκλεισαν και μετα ο ενας μετα τον άλλο δημοπρατούνταν...

Το στεκι της ελξης

1 σχόλιο:

  1. Ετσι πρεπει γιατι πρωτα πρεπει να καλυψουμε τις ανάγκες των γραφειων της Καρολου πιο πολλα ψηφαλακια εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή