Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία με την δωροεπιταγή στον ΟΣΕ

Χάρη στις ενέργειες των συναδέλφων των αρμοδίων Υπηρεσιών κερδήθηκε επιπλέον ποσό 15 Ευρώ για τους εργαζόμενους στον ΟΣΕ αλλά και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Όπως μας ενημέρωσαν οι συνάδελφοι
Το συνολικό ποσο για κάθε εργαζόμενο θα ειναι 115 ευρώ (100 ευρώ απο την ΣΣΕ + 15 ευρώ απο τον πλειοδότη στον σχετικό διαγωνισμό) και η εταιρεία που κέρδισε τον διαγωνισμό ειναι η Carrefour Μαρινοπουλος.
Στους εργαζόμενους (συνολικά 1479 δικαιούχους στον ΟΣΕ και 780 στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ) τις επόμενες μέρες θα δοθεί μπλοκάκι με 23 κουπόνια των 5 Ευρώ και θα εχουν την δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσουν για τους επόμενους 3μηνες για τις αγορές τους.

Ίδια διαδικασία και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ  αφού οι διαγωνισμοί τρεξαν παράλληλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου