Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018

Τρένο παρέσυρε αγροτικό μηχάνημα στην Ξεχασμένη (φωτό - video)

Τρένο το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Φλώρινας-Θεσσαλονίκης παρέσυρε αγροτικό μηχάνημα - αερόσκαλα λίγο πριν την Ξεχασμένη και συγκεκριμένα στο ύψος της Ραψωμανίκης του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Ιδιωτικής χρήσεως όχημα που ρυμουλκούσε γεωργικό μηχάνημα - αερόσκαλα ακινητοποιήθηκε πάνω στις γραμμές του τρένου.
Ο νεαρός οδηγός δεν κατάφερε να ξεκινήσει το αγροτικό όχημα, βγήκε από το όχημα και το έσπρωξε μακριά από τις γραμμές του ΟΣΕ.
Το τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Φλώρινας-Θεσσαλονίκης είχε ήδη μεγάλη ταχύτητα την οποία δεν κατάφερε να ανακόψει με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την αερόσκαλα την οποία
παρέσυρε κάποια μέτρα μέχρι να ακινητοποιηθεί τελείως.
Στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από την Π.Υ. Αλεξάνδρειας, ένα από την Π.Υ. Βέροιας και ένα όχημα της ΕΛ.ΑΣ.
Το συμβάν συντόνισε επιχειρησιακά ο Δκτης της Π.Υ. Αλεξάνδρειας κ. Αμανατίδης Γιάννης.
Στο συμβάν υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές και ευτυχώς κανένας τραυματισμός ενώ η γραμμή του ΟΣΕ δόθηκε σε κυκλοφορία και το τρένο ξεκίνησε για τον προορισμό τoυ(Θεσσαλονίκη).


alexandriamou.gr - alexandreia-gidas.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου