Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Με λεωφορεία τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, από 25 ως 28/1, στο τμήμα Λειανοκλάδι-Παλαιοφάρσαλος

Διακόπτεται η σιδηροδρομική λειτουργία στο τμήμα Λειανοκλάδι – Παλαιοφάρσαλος, από τα ξημερώματα της 25ης Ιανουαρίου, λόγω έργων υποδομής στο εν λόγω τμήμα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στις 04:00, αποκόπτεται η γραμμή μεταξύ των σταθμών Αγγειών και Θερμών, μετά την διέλευση των δρομολογίων 600 & 601.
Η αποκοπή -σύμφωνα με τις οδηγίες του διαχειριστή υποδομής (ΟΣΕ) και του υπεύθυνου έργου (ΕΡΓΟΣΕ)- στόχο έχει την ολοκλήρωση των έργων υποδομής στο τμήμα αυτό.
Η γραμμή θα δοθεί ξανά σε κυκλοφορία την Δευτέρα, 28.01.2019 στις 23:59».
Κατά συνέπεια, τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μεταξύ Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Αθηνών και Αθηνών – Παλαιοφαρσάλου – Αθηνών, στο τμήμα Λειανοκλάδι – Παλαιοφάρσαλος θα εκτελούνται με λεωφορεία, από την Παρασκευή (25/1) το πρωί έως και την Δευτέρα (28/1) το βράδυ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου