Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Μεγάλη συμμετοχή στην σημερινή εκδήλωση του Σωματείου μας - Φωτό, οι τυχεροί της ημέρας

Με την μεγάλη συμμετοχή μηχανοδηγών, την παρουσία της πολιτικής ηγεσίας και εκπροσώπους όλων των εταιρειών, πραγματοποιήθηκε σήμερα

η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου μας, στην Σιδηροδρομική Ακαδημία.

Χαιρετισμό απήυθυναν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών κ. Βούρδας, η Πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων κ. Τσιαπαρίκου, ο Δ/νων Σύμβουλος του ΟΣΕ κ. Θεοχάρης, ο Δ/νων Σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  κ. Τσαλίδης, ο Δ/νων Σύμβουλος της ΕΕΣΣΤΥ κ. Αναγνωστόπουλος ενώ την Rail Cargo εκπροσώπησε ο Δ/ντης Ασφάλειας συνάδελφος Κακκαβάς. Χαιρετισμό απήυθηνε και ο Πρόεδρος του επιχειρησιακού Σωματείου (ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ) συνάδελφος Ζαβογιάννης.

Το παρών στην εκδήλωση του Σωματείου μας έδωσαν επίσης, ο  Πρόεδρος του ΟΣΕ κ. Κακκουλάκης, ο Δ/ντης Εκμετάλευσης κ. Pierro Manarino, ο Δ/ντης ΔΙΚΑΜ κ. Λύτρας, ο Δ/ντης Τροχαίου Υλικού κ. Κώτσας, ο Δ/ντης Ασφάλειας κ. Τσατσάνης,η Δ/ντρια του ΚΕΚ κ. Στυλιάρα ο συνάδελφος Ρήγος Δ.ντης προγραμματισμού υπηρεσιών και πολλοί μηχανοδηγοί.

Τα φλουριά απο την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα κέρδισε η ΕΕΣΣΤΥ (και ένα αναμνηστικό δώρο) και ο συνάδελφος  Μόνος Γιώργος ενώ στις κληρώσεις οι τυχεροί της ημέρας  που κερδίζουν χρηματικό ποσό απο το Σωματείο είναι οι συνάδελφοι (κατά σειρά κλήρωσης).

  1.  Πλαιτάκης Γιώργος
  2. Μπουρτζής Γιώργος
  3. Βασιλακόπουλος Αντώνης
  4. Καλατζόπουλος Γιάννης
  5. Τσιαντάς Αντώνης
  6. Νικήτας Στάθης
  7. Βασιλειάδης Δημήτρης
Οι συνάδελφοι θα ειδοποιηθούν απο τον Ταμία του Σωματείου για την παραλαβή του Δώρου τους.
Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειες τους υγεία και καλά και ασφαλή ταξίδια.
Ακολουθούν φωτογραφίες απο την εκδήλωση του Σωματείου μας >












Πηγή το blog της ΠΕΠΕ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου