Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Νέες προσλήψεις στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε ο κ. Τσαλίδης


Μια απο τις πολύ σημαντικές ειδήσεις που βγήκαν απο την προχτεσινή εκδήλωση του Σωματείου μας, είναι η αναφορά του Δ/ντος Συμβούλου καθηγητή κ. Τσαλίδη στις επικείμενες προσλήψεις στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τόσο στον κλάδο
των μηχανοδηγών, όσο και σε αυτόν της κίνησης όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας.

Αυτήν την περίοδο ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για τις προσλήψεις των 20 επιλαχόντων μηχανοδηγών και θα ακολουθήσει νέα προκήρυξη τον επόμενο μήνα με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για 45 επιπλέον μηχανοδηγούς, ενώ απευθυνόμενος στον συνάδελφο Ζαβογιάννη, Πρόεδρο της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ τόνισε πως έρχονται άμεσα προσλήψεις στον κλάδο κίνησης με τις πληροφορίες να προσδιορίζουν τον αριθμό τους σε 70 σε πρώτη φάση!

Η περιουσία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι το ανθρώπινο δυναμικό της, τόνισε στους παρευρισκόμενους ο κ. Τσαλίδης, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία και στην Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπογράφηκε πρόσφατα με τα 2 Σώματεια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και μεταφέροντας  τους χαιρετισμούς του Προέδρου της εταιρείας κ. Iacono.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου