Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Θα στείλει εξώδικο η πλειοψηφία αυτής της ΠΟΣ στον Δ.Νικολάου;

Πραγματικά μένουμε άφωνοι με την επιστολή του συναδέλφου Νικολάου. Δεν γνωρίζουμε αν η πικρία είναι τόσο μεγάλη για την θέση του Προέδρου του Σ.Σ. Θεσσαλικός  που τον ώθησε σε αυτήν την επιστολή, ωστόσο αναρωτιόμαστε
ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ θα στείλουν εξώδικο στον συνάδελφο Νικολάου, για τα όσα καταγγέλλει για συνδικαλιστές που κάνανε κοπάνα απο την εργασία τους,επειδή κάναν χρήση των συνδικαλιστικών προνομίων; 

Θυμίζουμε ότι  ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ στέλνανε εξώδικα σωρηδόν τα τελευταία 2 χρόνια σε όσους καταγγέλανε παρόμοιες καταστάσεις (πληρωμή κανονικής άδειας σε συνδικαλιστές με πλήρη απαλλαγή απο την εργασία τους) η αφήνανε υπονοούμενα για συνδικαλιστές.
Η παρέα της Κάνιγγος με τον ελάσσονα Παρασκευόπουλο, πρέπει να μας απαντήσει ευθέως.
Θα εγκαλέσει τον συνάδελφο Νικολάου, να αποδείξει τα όσα λέει, ή θα επιλέξει την σιωπή;

Και ένα σχόλιο για την επιστολή Νικολάου απο εμάς.
Συνάδελφε Νικολάου, η επίκληση των δημοκρατικών διαδικασιών δεν μπορεί να γίνεται αλά κάρτ.
Θυμίζουμε ότι πρόσφατα - σε ψηφοφορία της ΠΟΣ για την εκλογή Αντιπροέδρου στα Όργανα της- ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ δεν είχαν ψηφίσει τον προτεινόμενο απο το Δίκτυο Σιδηροδρομικών συνάδελφο Τζαμπαζλή.
Τότε δεν είδαμε καταγγελίες απο εσένα, για "βρώμικες δουλειές" για συμπεριφορές που είναι "δείγμα συνδικαλιστικής κατάπτωσης, ιδιοτέλειας, εχθρικής προς τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς στο Συνδικαλιστικό Κίνημα."
Καλό θα είναι να μην αντιλαμβάνεστε λοιπόν τις δημοκρατικές διαδικασίες αλά κάρτ.

Και φυσικά να μιλάει για ποινικοποίηση των συνδικαλιστικών διαδικασιών, εκλεγμένος με την ΠΑΣΚ στο ΔΣ αυτής της ΠΟΣ, με την ΠΑΣΚ που μαζί με την ΔΑΚΕ εδώ και 2 χρόνια αποστέλλουν εξώδικα -ακόμα και στο όνομα της ΠΟΣ- σε όποιον αμφισβητεί την δράση τους, πάει πολύ....
(Υ.Γ. Αυτό το.... ο πρώτος είναι πρώτος μας άρεσε πολύ, δείχνει χαρακτήρα δημοκρατικό!!!)

Κανείς δεν ξεχνά άλλωστε τα όσα είχαν συμβεί στις εκλογές του Σ.Σ. Θεσσαλικός το 2015 όταν και η Ελληνική Δικαιοσύνη ακύρωσε 1 σύνεδρο στην ΠΟΣ καθώς διαπίστωσε παρατυπίες στις εκλογικές διαδικασίες.
Πρόεδρος του Σ.Σ. Θεσσαλικός ήταν και τότε  ο συνάδελφος Νικολάου. 

To στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου