Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Η ΓΑΙΑΟΣΕ μετατρέπει 17 ντιζελοκίνητα οχήματα Stadler σε ηλεκτροκίνητα

Στην προκήρυξη διαγωνισμού για τη μετατροπή ντιζελοκίνητων οχημάτων Stadler GTW-2/6 Railbuses σε πλήρως ηλεκτροκίνητα προχωρά η ΓΑΙΑΟΣΕ.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι, μέσω μελέτης σκοπιμότητας, να διαπιστωθούν οι
προϋποθέσεις που ισχύουν για την παραπάνω μετατροπή.


Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 60 χιλιάδες ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, ενώ η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών από τους ενδιαφερόμενους είναι η 31η Ιανουαρίου 2019.

Να σημειωθεί ότι η ΓΑΙΑΟΣΕ διαχειρίζεται συνολικά 17 οχήματα Stadler GTW-2/6 Railbuses, τα οποία είναι ντιζελοκίνητα.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι «να μελετηθούν οι προϋποθέσεις που ισχύουν για την δυνατότητα μετατροπής των οχημάτων Stadler GTW-2/6 Railbuses, που έχει στην κατοχή του το ελληνικό δημόσιο και διαχειρίζεται η ΓΑΙΑΟΣΕ, από ντιζελοκίνητα σε πλήρως ηλεκτροκίνητα.

Οι ραγδαίες εξελίξεις στον ελληνικό σιδηρόδρομο τους τελευταίους μήνες κάνουν επιτακτική την διερεύνηση τεχνολογικής αναβάθμισης των υφιστάμενων συρμών για την επίτευξη καλύτερων οικονομικά συμφωνιών, σε συνδυασμό με την βελτίωση των περιβαλλοντικών επιβαρύνσεων και την ολοκλήρωση ηλεκτροκίνησης του σιδηροδρομικού δικτύου μέσα στα επόμενα χρόνια».

www.metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου