Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Οι MLW στην ΣΓ 26,οι μηχανοδηγοί πάντα στην υπηρεσία του σιδηροδρόμου

 Όπως πάντα και όποτε είχαμε νέα έργα σε εξέλιξη και μετά την ολοκλήρωση τους το προσωπικό έλξης αναλαμβάνει μαζί με το επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό τις τελικές δοκιμές. Για άλλη μια φορά λοιπόν, οι 2 ΜΕΚ απο
την Βόρεια Ελλάδα, βρίσκονται
στην υπηρεσία και στην ΣΓ 26 για τις τελικές δοκιμές, μαζί με τους συναδέλφους μηχανοδηγούς απο την Λάρισα, προκειμένου να συνδράμουν τις υπηρεσίες της ΕΡΓΟΣΕ και του ΟΣΕ στις τελικές δοκιμές αλλά και να ενημερώσουν κατόπιν το προσωπικό έλξης που θα κληθεί να εργαστεί στην νέα γραμμή.

Είναι ΜΕΓΑΛΗ η ικανοποίηση των μηχανοδηγών για την ολοκλήρωση των έργων αυτών.
Είναι ΜΕΓΑΛΗ χαρά για όλους μας να βλέπουμε τις MLW στην γέφυρα, είναι μεγάλη η ικανοποίηση  που σύντομα θα δούμε τρένα να περνούν απο την νέα χάραξη με ασφάλεια και αφήνοντας πίσω μας τις δυσκολίες που έκρυβε η διέλευση απο τον Ορεινό Όγκο.
Μια νέα μέρα έρχεται για τον Ελληνικό Σιδηρόδρομο και οι ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ που διαχρονικά στηρίζουν και απαιτούν την ανάπτυξη του, είναι παρόντες.

Τα συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση των έργων ανήκουν φυσικά σε ΟΛΟΥΣ τους σιδηροδρομικούς και σε όλους τους συναδέλφους που εργάστηκαν σε αυτά όλα αυτά τα χρόνια.
Πρόκειται για πραγματικά ιστορικές στιγμές για τον Ελληνικό Σιδηρόδρομο.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου