Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Η"ένοχη" σιωπή της πλειοψηφίας της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών

Πολλοί συνάδελφοι που μετατάχθηκαν -εκδιώχθηκαν- απο τον σιδηρόδρομο με τον Νόμο 3891 το 2010 ,τις τελευταίες ώρες επικοινωνούν με το στέκι της έλξης για να πληροφορηθούν
λεπτομέρειες για την διαδικασία επιστροφής τους στον σιδηρόδρομο.

Αποτελεί παράδοξο ότι το κορυφαίο συνδικαλιστικό όργανο στον σιδηρόδρομο, με ευθύνη των ΠΑΣΚ - ΔΑΚΕ, δεν έβγαλε ούτε ΜΙΑ ανακοίνωση για να ενημερώσει τους συναδέλφους.
Είναι τέτοιος ο καημός τους που επιστρέφουμε ή τελικά είναι παντελώς ανίκανοι ακόμα και για τα αυτονόητα,σχολίασε μεταταχθής συνάδελφος σε συνομιλία με το blog μας, που συνεχώς ενημερώνει για τις εξελίξεις γύρω απο το θέμα.

Εμείς θα πούμε ότι η ελλάσον πλειοψηφία ΑΥΤΗΣ της ΠΟΣ απέδειξε με την στάση της αυτή, ότι αποτελεί την χειρότερη ηγεσία που γνώρισε ποτέ το συνδικαλιστικό κίνημα στον σιδηρόδρομο τα τελευταία 100 χρόνια.
Απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι είναι παντελώς ανύπαρκτοι στα σοβαρά θέματα που αφορούν τους σιδηροδρομικούς.
Απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι η κομματική προσήλωση τους, τους έχει απομακρύνει απο τον σιδηροδρομικό κόσμο
Η λαλίστατη πλειοψηφία της ΠΟΣ, ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ που βγάζουν ανακοινώσεις ενάντια σε Σωματεία, για το παραμικρό τα τελευταία 3 χρόνια, ΞΕΧΑΣΕ να ενημερώσει τους συναδέλφους που επιστρέφουν για την διαδικασία.
ΝΤΡΟΠΗ 

Οι σιδηροδρομικοί οφείλουν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου