Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Θέλουν να κρυφτούν και δεν μπορούν στην ΠΑΣΚ -ΔΑΚΕ Έλξης (ΣΥΠΕ)

Να κρυφτούν θέλουν στην ΠΑΣΚ -ΔΑΚΕ Έλξης  (ΣΥΠΕ) αλλά δεν μπορούν.
Ενοχλήθηκαν απο την χτεσινή μας ανάρτηση για
τους μεταταχθέντες και ο γραφικός επιστράτευσε για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα το μεγάλο επιχείρημα....
ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ (ΣΥΠΕ) κατέθεσαν ένσταση στις εκλογές του Απρίλη για να μην ψηφίσουν οι 3 συνάδελφοι που είχαν επιστρέψει στον κλάδο, επειδή λέει δεν ήταν στο μητρώο μηχανοδηγών της ΡΑΣ!

Σε προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΣ πριν τις εκλογές, οι 2 εκπρόσωποι της ΠΑΣΚ και υποψήφιοι με την ΣΥΠΕ είχαν ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΙ την εγγραφή των 3 συναδέλφων στο Σωματείο.

Και τον Οκτώβριο ο γραφικός της ΣΥΠΕ, ο εμπαθής αυτός αντισυνάδελφος, υπερψήφισε και την εγγραφή των 68 νέων μελών στο Σωματείο μας.
Θέλει δηλαδή να μας πεί, ο γραφικός, ότι τα  68 νέα μέλη έχουν μπεί στο μητρώο της ΡΑΣ, σύμφωνα με την λογική που επικαλούνται στην ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ.
Και αν δεν είναι έτσι όμως τα πράγματα, πως ψήφισε την εγγραφή τους στην ΠΕΠΕ και τους καλωσόρισε στην συνέλευση του ΜΑΙ, λέγοντας πως θα αγωνιστεί (απο το πληκτρολόγιο) για τον κλάδο.
Επιχειρήματα της κακιάς ώρας, απο ένα αντισυνάδελφο.
Και φυσικά κουβέντα για τις ενστάσεις των ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ στις εκλογές της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Μετά εμείς φταίμε που τον λέμε γραφικό, εδώ και 8 χρόνια.

Αν ήταν στο χέρι τους στην ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ (ΣΥΠΕ) θα έκαναν τα πάντα για ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ τις επιστροφές των συναδέλφων.
Και μόνο η κριτική απο τους απόγονους του συνδικαλιστικού χτές, σε μια μεγάλη επιτυχία, σε ένα τέτοιο ζήτημα μάλιστα, προκαλεί οργή.

Αλλά τι να πείς σε αυτόν που κάνει αντιπολίτευση γιατί νομίζει ότι ψηλώνει 2 πόντους με τα σεντόνια που γράφει, μη έχοντας τίποτα άλλο να ασχοληθεί.
Παρά μόνο, ότι οι συνάδελφοι καταλαβαίνουν πολύ καλά.
Και στις εκλογές της ΠΕΠΕ οι συνάδελφοι που επέστρεψαν κατάλαβαν αμέσως πόσο ενοχλήθηκαν για την επιστροφή τους στην ΠΑΣΚ και στην ΔΑΚΕ.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Υ.Γ. Το καλύτερο είναι η αναφορά στο ΠΑΜΕ απο τον γραφικό....
Στο τέλος θα μας πεί ότι του κάνανε και τεμενάδες οι συνδικαλιστές απο το ΠΑΜΕ  για να συνδικαλιστεί με την παράταξη αυτή το 2015,-και να την καταστρέψει στην έλξη- για την οποία αναφέρει ότι τιμά για τους αγώνες της κτλπ κτλπ.
Τιμά λοιπόν την παράταξη για τους αγώνες της, την θαυμάζει,την έχει εικόνα στο σπίτι του την σημαία του ΠΑΜΕ με την σημαία του ΚΚΕ πάνω απο το κρεβάτι και το Ριζοσπάστη δίπλα στο κομοδίνο με το ξυπνητήρι, καθώς δήλωνε δημόσια κομμουνιστής μέχρι πρόσφατα, αλλά παρόλα αυτά, δεν κατέβηκε υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της τον Απρίλη του 2018 γιατί ήθελε να ..συνεργαστεί με την ΠΑΣΚ και την ΔΑΚΕ για να αλλάξει τον κόσμο και την έλξη!!!!!
Ή μήπως έτρεμε την κρίση των συναδέλφων, για την τακτική του επί 3 χρόνια(2015-2018) και το αποτέλεσμα των εκλογών αν κατέβαινε με την ΑΣΚΕ.
Αντί να κάνει την αυτοκριτική του ο γραφικός, συνεχίζει τον μονόδρομο. 
Μετά απορεί γιατί η ΣΥΠΕ (ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ) βγήκε 3η και καταιδρωμένη και πήρε την 2η έδρα στην 2η κατανομή. Και του φταίνει οι "άλλοι".  Σοβαρότης μηδεν.
Πρέπει πραγματικά να έχεις σοβαρό πρόβλημα, για να τα υποστηρίζεις αυτά τα επιχειρήματα ως πειστικά......

1 σχόλιο:

  1. Ναι λεει λογο απουσιας πολυχρονης δεν ηξεραν και δεν δικαιούνταν να ψηφισουν στο σωματειο παρολο που γραφτηκαν αρα αποτελουσαν και μελη του. λες και αυτοι θα ανηκαν σε αλλο σωματειο μετα.Δημοκρατικοτατος κατα τ αλλα βρηκε καταλυση της δημοκρατιας στον χαρακτηρισμο υπανθρωπος.Και ιστοριες.....
    Ασωτος Ιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή