Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Η ΣΥΠΕ έχει αποκλειστεί απο όλες τις διαδικασίες και η ΑΛΗΘΕΙΑ

 Όσο συνεχίζουν τα ψέμματα απο τους εκπροσώπους της μειοψηφίας των ΠΑΣΚ -ΔΑΚΕ, τόσο οι μηχανοδηγοί θα μαθαίνουν την αλήθεια. Στην συνεδρίαση του Συμβούλιο των Αντιπροσώπων στην ΣΥΠΕ προτάθηκε
θέση στο Προεδρείο του Συμβουλίου των Αντιπροσώπων, απο την +ΣυνΕξέλιξη και την Νέα Έλξη, προκειμένου να συμμετέχει σε όλη την διαδικασία (πρόταση που δρομολογούσε και άλλες εξελίξεις όπως καταλαβαίνει ο κάθε υγιώς σκεπτόμενος συνάδελφος).
Ακόμα και αυτήν την μικρή συμμετοχή, που έχει ελάχιστες υποχρεώσεις, οι εκπρόσωποι της ΣΥΠΕ την απέρριψαν με ειρωνικό τρόπο αλλά και στόμφο επιβεβαιώνοντας ότι μετά τις εκλογές συνειδητά αρνήθηκαν να συμμετέχουν στο Προεδρείο του Σωματείου. Όπως είχε πει και ο εμπνευστής της ΣΥΠΕ άλλωστε, η ΣΥΠΕ δημιουργήθηκε για να βρίζει την +ΣυνΕξέλιξη και μόνο!
Όταν σου προτείνουν συμμετοχή ως παράταξη στο Προεδρείο του ΣτΑ και αρνείσε ενώπιον 30 και πλέον μηχανοδηγών, δεν έχεις δικαίωμα να ομιλείς για αποκλεισμούς.
Όσον αφορά τα.... κλειδιά του γραφείου του Σωματείου, οι εκπρόσωποι της ΣΥΠΕ έχουν κλειδιά χρόνια τώρα.
Αν δεν συνενοούνται τώρα μεταξύ τους, είναι θέμα  εντός της ΣΥΠΕ.
Ακόμα όμως και να μην έχει η ΣΥΠΕ κλειδί (πράγμα που αποκλείουμε καθώς ο συνάδελφος Συρόπουλος χρημάτισε Γ.Γραμματέας την περίοδο του 2013-2015) ΠΟΤΕ δεν ζήτησε κανείς αντίγραφο του κλειδιού.
Απο αυτά και μόνο όμως καταλαβαίνουν οι μηχανοδηγοί που θέλει να οδηγήσει την αντιπαράθεση η μικρή μειοψήφια και ο γραφικός τουρίστας. 
Δεν έχει πάτο το βαρέλι σε αυτήν την αντιπαράθεση που επιλέγει ο γραφικός εκπρόσωπος της ΣΥΠΕ, ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι να απαντάμε στα πολλά ψέμματα γιατί πες-πες κάτι θα μείνει, αυτή είναι η τακτική τους


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Y,Γ. Το καλύτερο ο γραφικός το είπε για το στέκι της έλξης! Χάρη σε εμάς η +ΣυνΕξέλιξη κέρδισε τις εκλογές στο Σωματείο το 2015! Όχι επειδή οι μηχανοδηγοί είχαν οδηγηθεί σε τραγικό αδιέξοδο χάρην στις επιλογές των ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ την περίοδο εκείνη.
 Αποτελεί όμως αναπάντητο ερωτηματικό,εφόσον παραδεχτούμε ότι η blogόσφαιρα οδηγεί σε εκλογικές νίκες, γιατί ο καθημερινός internetικός λόγος του γραφικού κατατροπόθηκε τόσο στις εκλογές του 2015 όσο και σε αυτές του 2018;
Οι μηχανοδηγοί ξέρουν.Για αυτό! 
Γιατί δεν η ΣΥΠΕ δεν  έχει προσφέρει τίποτα χρόνια τώρα παρά μόνο ηττοπάθεια και όταν της δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχει, αποφασίζει την αποχή!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου