Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Νέα χιονόπτωση και τα γνωστά προβλήματα στον Παλαιοφάρσαλο

Νέα επιδείνωση του καιρού έχουμε σήμερα και τα προβλήματα ξανά παρουσιάζονται στην υποδομη καθώς στον σταθμό του Παλαιοφαρσαλου οι αλλαγές
δεν θερμαίνονται και κατά συνέπεια έχουμε καθυστερήσεις στα αρτηριακα  τρένα.
Ομάδες γραμμης βρίσκονται στο σταθμό με τους συναδελφους να προσπαθούν να καθαρίσουν τις αλλαγές απο το χιόνι κάτω από αντίξοες συνθήκες ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έγινε χειροκίνητη διευθέτηση τους .
Το πρόβλημα οφείλεται στο ότι οι αλλαγές δεν θερμαίνονται , καθώς δεν υπήρχε τέτοια προβλεψη στις συμβάσεις κατασκευής της νέας γραμμης στις αρχές της περασμένης δεκαετίας.
Τις τελευταίες μέρες και παρά τα σημαντικά προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας , κανένα δρομολόγιο δεν καταργήθηκε στον άξονα Αθήνας -Θεσσαλονίκης.
Εντωμεταξύ σε σχέση με το πρόσφατο περιστατικό -την τελευταία εβδομάδα- στον Προαστιακό Αθήνας στον σταθμό Παλλήνης , όλα δείχνουν ότι η βλάβη οφειλόταν στο δίκτυο ηλεκτροκίνησης καθώς ο συρμός την ίδια μέρα δρομολογήθηκε και πάλι , αφού επιθεωρήθηκαν οι παντογραφοι.

Οφείλουμε και πάλι να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους  τους συναδελφους για την υπερπροσπάθεια  των τελευταίων ημερών & κάτω από αντίξοες καιρικά συνθήκες .
Κλείνοντας οφείλουμε να ξανα-τονίσουμε πως οποιοσδήποτε σχεδιασμός για δρομολόγια στις 4 ωρες , προϋποθέτει άρση ΟΛΩΝ των βραδυποριων στο δίκτυο.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου