Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Συνεδρίαση ΔΣ - ΟΣΕ Ημερήσια Διάταξη


Την Τρίτη 9 Απριλίου και ώρα 15:00 συνεδριάζει το  διοικητικό συμβούλίου του ΟΣΕ, με θέματα ημερήσιας διάταξης  : 


  1. Σύγκλιση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. 
  2. Ταμειακή διευκόλυνση του Προμηθευτικού Καταναλωτικού Τουριστικού Συνεταιρισμού Εργαζομένων ΟΣΕ (ΣΥΝΠΕ/ΟΣΕ). 
  3. Αναμόρφωση διδακτέας ύλης Βασικής Εκπαίδευσης Προσωπικού Κλάδου Κυκλοφορίας (Σταθμάρχες) 
  4. Ορισμός εκπροσώπου του ΟΣΕ ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Ναυπλίου. 
  5.  Έγκριση για τη διενέργεια του ηλεκτρονικού δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού μέσω ΕΣΗΔΗΣ για την ανάθεση σε ανάδοχο του έργου «Καθαρισμός στεγασμένων και υπαίθριων χώρων των Σταθμών του Σιδηροδρομικού Δικτύου», διάρκειας είκοσι τεσσάρων (24) μηνών, συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης #5.489.988,84# ΕΥΡΩ χωρίς Φ.Π.Α και #6.807.586,16# ΕΥΡΩ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.24%, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας-τιμής και με μονομερές δικαίωμα του ΟΣΕ παράτασης της σύμβασης για έξι (6) επιπλέον μήνες συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης #1.372.497.21# € χωρίς ΦΠΑ και #1.701.896,54# ΕΥΡΩ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%, με τους ίδιους όρους. 
  6. Έγκριση του υπ΄ αριθμ. 16Α/26.03.2019 Πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών (ΕΑΗΔ) ελέγχου των δικαιολογητικών συμμετοχής και της τεχνικής αξιολόγησης του ηλεκτρονικού δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού (αρ. ΕΣΗΔΗΣ 68182) με αριθμό διακήρυξης 17004/1/15.01.2019 για την ανάδειξη αναδόχου που θα αναλάβει το έργο «Υλοποίηση Ηλεκτρονικής Διαχείρισης Ανεφοδιασμού Οδικών Οχημάτων του ΟΣΕ με Καύσιμα επί Πιστώσει, με χρήση Καρτών ή εναλλακτική διαδικασία». 
  7. Λήψη απόφασης κατακύρωσης της δημοπρασίας του έργου: «ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΤΟΠΙΣΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑΣ» 
  8. Ανακοινώσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου