Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Συνελήφθη ο φαρσέρ για το χτεσινό συμβάν με το 601

Το στέκι της έλξης ενημέρωσε χτες το βράδυ για το πρόβλημα που αντιμετώπισαν οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας 601 , όταν αυτή στάθμευσε στο Πλατύ για αρκετή ώρα μετά απο τηλεφώνημα για την ύπαρξη βόμβας στο τρένο .
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι  νεαρός άνδρας τηλεφώνησε, χθες το
βράδυ, ανώνυμα στο Κέντρο Άμεσης Δράσης της Θεσσαλονίκης αναφέροντας ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα σε αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, η αρμόδια υπηρεσία του οποίου ενημερώθηκε άμεσα, ενώ παράλληλα κινητοποιήθηκαν και οι αρχές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας.
Η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε στο Πλατύ, αποβιβάστηκαν οι επιβαίνοντες για λόγους ασφαλείας και πραγματοποιήθηκαν έρευνες για τον τυχόν εντοπισμό εκρηκτικού μηχανισμού. Κατόπιν αναζητήσεων εντοπίστηκε εντός του τρένου ο 28χρονος και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Πλατέος και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ψευδή καταμήνυση χωρίς να καθίσταται άλλος ύποπτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου