Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της ΠΟΣ με τον κ. Θεοφανόπουλο (θα, θα , θα ....)


Σε όλα ΝΑΙ ... Ο ΟΣΕ θα πληρώσει τις υπερωρίες στις 16 Φλεβάρη (22 χιλιάδες ώρες οφείλονται !) , θα βγάλει εγκύκλιο για το θέμα που έχει προκύψει με τους σταθμάρχες (κατερχόμενο - αφορά και τους μηχανοδηγούς που είχαν ξεχάσει τι σημαίνει αυτό εδώ και χρόνια ) , θα ζητήσει να επιστρέψουν οι σε διαθεσιμότητα μεταταχθέντες , θα επαναφέρει τα βοηθήματα , θα προσπαθήσει να μεσολαβήσει για να πληρώνονται σε όλους τα 15 χιλιάρικα της αποζημίωσης  η Νομική Υπηρεσία θα βγάλει απόφαση για το 30% της 6ης μέρας καθώς ακόμα ψάχνει !!!! 

Και εμείς οι blogger να επιδείξουμε αυτοσυγκράτηση στο θέμα της λεηλασίας σε διάφορα μέρη της Ελλάδας  , γιατί

αυτή αποτελεί συνέπεια του Νόμου 3891  /2010  και μπορεί να μην ευθύνεται και ο ΟΣΕ (ΕΡΓΟΣΕ κτλπ)ενώ το δίκτυο της Πελοποννήσου παραμένει ενεργό για την δρομολόγηση τρένων ( τουριστικών ).

Αλήθεια ποιος ήταν Υπουργός και ποιοι συνέταξαν τον 3891 ; 

Μας διαφεύγει ή μάλλον ας το ξαναρωτήσουμε .
Αλλάξαν οι Διοικήσεις απο το 2010 ή μήπως εμείς τα ίδια πρόσωπα βλέπουμε σε ΟΣΕ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ και την ίδια πολιτική να εφαρμόζεται στον σιδηρόδρομο ;(Τα πρόσωπα απλά εκτελούν εντολές - αλλά υπάρχει και η δυνατότητα του ΟΧΙ όταν αντιλαμβάνονται δυσμενείς επιπτώσεις ).

Επειδή λοιπόν εμείς θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε όντως εγκρατείς , δημοσιεύουμε σήμερα 2 φωτογραφίες που έχουμε καιρό στο αρχείο μας .

Αυτές αποτελούν - μεταξύ και άλλων πολλών - που μας στέλνουν καθημερινά αγανακτισμένοι συνάδελφοι , την μεγαλύτερη απόδειξη της λεηλασίας που ανοίγει πλέον και άλλα σοβαρά θέματα .

Καλούμε τον κύριο Θεοφανόπουλο - που μας διαβάζει καθημερινά  και πρέπει και αυτός να καταλάβει την αγανάκτηση μας για όλα αυτά που μας στέλνουν και βλέπουμε -, να αναγνωρίσει που έχει συμβεί η λεηλασία (πρόκειται για πανάκριβο εξοπλισμό )και να επιδιορθώσει άμεσα το πολύ σοβαρό αυτό θέμα καθώς οι εγκαταστάσεις αποτελούν ξέφραγκο αμπέλι ακόμα και εκεί που λειτουργεί το τρένο .


Εμείς πάντως έχουμε μείνει με το στόμα απλά ανοικτό για όλα όσα βλέπουμε....









Αναμένουμε αύριο και την επίσημη ανακοίνωση της ΠΟΣ .

3 σχόλια:

  1. αργεντινος παιχτης του παναθηναικου με 7 γραμματα,μεσουρανουσε την δεκατια του 90',οποιος το βρει ας το γραψει,αλλιως η απαντηση σε 24 ωρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτο ακριβως,δεν προκειται να κανουν τιποτα απο ολα αυτα,απλα κανουν το παιχνιδι εις βαρος την πλατη των μηχανοδηγων.Χ Ο Υ Α Ν Χ Ο Σ Ε Μ Π Ο Ρ Ε Λ Ι !!!!μπραβο στον φιλο που το καταλαβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή