Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Ενόχλησε η ανάρτηση των στατιστικών στο ΜΑΙ

Μεγάλη ενόχληση προκάλεσε η δημοσιοποίηση των στατιστικών των δευτερευουσών στο Κεντρικό Μηχανοστάσιο για τους τελευταίους 5 μήνες,απο τότε δηλαδή που
ανέλαβε η Κεντρική Υπηρεσία τον προγραμματισμό εργασίας και  κατά γενική παραδοχή υπάρχει δικαιοσύνη.

Οι βολεμένοι του χτες ενοχλήθηκαν σφόδρα, όπως και ο γραφικός εκπρόσωπος της ΑΣΚΕ ο οποίος προσπαθούσε να μας πείσει ότι εδώ και μήνες στήνεται παράγκα στο Κεντρικό Μηχανοστάσιο!
Τώρα που βγήκαν τα στοιχεία, ο γραφικός συνδικαλιστής, ως γνήσιος εκφραστής της τακτικής  του διαχρονικού βολέματος ημητέρων σε βάρος της πλειοψηφίας των συναδέλφων, σπεύδει να κάνει αναλύσεις επί αναλύσεων, μπας και μαζέψει τα αμάζευτα.
Μιλάμε πλέον για τον ορισμό της γραφικότητας.
ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ ενοχλήθηκαν και αυτή είναι η αλήθεια.
Η μπλέ  και πράσινη παράγκα στο ΜΑΙ, που δημιουργούσε ανισοκατανομή ακόμη και εκατοντάδων Ευρώ μηνιαίως μεταξύ συναδέλφων γκρεμίστηκε τους τελευταίους 6 μήνες και αυτό δείχνουν τα νούμερα.
Όσους γραφικούς και να επιστρατεύσει το σύστημα του χτες,προς υπεράσπιση του, η αλήθεια αποτυπώνεται ξεκάθαρα.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Υ.Γ. Αλήθεια γραφικέ της ΑΣΚΕ , το δεκαωράκι (και βάλε) την Κυριακή  μέχρι Λειανοκλάδι και πίσω  με βοηθό σε RailBus  τι διαφέρει απο την Διανυκτέρευση στην Θεσσαλονίκη με βοηθό ;
Πόση ξεφτίλα αντέχεις ακόμα σύντροφε Κλίτσα ;
Πόσο ακόμα νομίζεις ότι θα κάνουμε ότι δεν βλέπουμε αυτά που καθημερινά κάνεις, σε αντιπαραβολή των γραπτών σου κειμένων όπου προσπαθείς να μας πείσεις με Κομμουνιστικά δήθεν μανιφέστα; 
Μήπως τις Κυριακές πάμε και με βοηθό, πάμε και 12 ώρο,πάμε ότι να ναι στο Σοβιέτ που ονειρεύεσαι; 
Οι αναφορές για τα δεκάωρα που έκανες χρησιμοποιώντας συνδικαλιστική ιδιότητα,χάνονται την Κυριακή, ή μήπως τότε δεν ισχύουν,σύντροφε Κλίτσα ;
Και αν ισχύει ότι πήγες δεκάωρο (και βάλε) Κυριακάτικα,αλλάζοντας και υπηρεσία εθελοντικά,ε τότε θα ψηφίσουμε και εμείς ΚΚΕ την επόμενη! 
Για μια θέση στην σκιά των βολεμένων! Για τα κόκκινα δεκάωρα της Κυριακής!
Για την επανάσταση του ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών και των εκπροσώπων ενάντια στην υπερεργασία, που διακόπτετε  ΜΟΝΟ τις Κυριακές !




1 σχόλιο:

  1. Το κορυφαίο σκηνικό είχε γίνει με το ροζ υπόθετο.Όταν άλλαξε η διαχείριση,μπαίνει -με την γνωστή έπαρση και αλλαζονεία- και δίνει χαρτάκι με τις υπηρεσίες που εκτελεί χρόνια,κατόπιν φυσικά δικής του συμφωνίας και σε βάρος των υπολοίπων.
    Έτσι είχανε μάθει.Και μόλις το είπε το συμβάν στον αρχηγό,ο αρχηγός έφυγε για άλλο μηχανοστάσιο!
    Μαγκιά που ξεχειλίζει απο τα μπατζάκια λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή