Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Ματαιώθηκε ο διαγωνισμός για το ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη

Όπως ήταν αναμενόμενο και όπως είχε γράψει το στέκι της έλξης ματαιώθηκε ο διαγωνισμός για την διαμονή του προσωπικού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Θεσσαλονίκη καθώς

κρίθηκε άγονος. 

Θέλουμε σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε σε όλους τους μηχανοδηγούς αλλά και τους συναδέλφους απο το προσωπικό κίνησης, τα όσα ακούστηκαν για το θέμα αυτό απο την ΔΑΚΕ Έλξης.
Το πόσο δηλαδή κάποιοι θεωρούσαν αυτονόητη την μετακίνηση μας σε άλλο ξενοδοχείο.
Τα 2 Σωματεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ , η ΠΕΠΕ και η ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ έπραξαν τα αυτονόητα προκειμένου το προσωπικό να έχει τις αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης.
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ σε όσους παπαγάλιζαν ότι καλό πολλές φορές είναι να περιμένουμε πριν τραγουδίσουμε.
Οι δικές μας πληροφορίες λοιπόν λένε ότι ο διαγωνισμός θα επαναπροκηρυχτεί σύντομα.
Μέχρι τότε η διαμονή μας συνεχίζεται κανονικά στο ξενοδοχείο Capsis και ας τραγουδάνε οι παπαγάλοι.
Φυσικά οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του ξενοδοχείου και το προσωπικό του, -συναδέλφους πλέον τους θεωρούμε όπως όλους τους εργαζόμενους- για την άριστη συνεργασία με το προσωπικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και την εξυπηρέτηση που προσφέρουν. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου