Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Το ΤΑΙΠΕΔ δίνει νέα παράταση στις δεσμευτικές προσφορές για την ΕΕΣΣΤΥ


Νέα παράταση των δεσμευτικών προσφορών για την ΕΕΣΣΤΥ πρόκειται να δώσει το ΤΑΙΠΕΔ, περιμένοντας να κλείσει, και τυπικά, ο φάκελος των κρατικών ενισχύσεων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σε επίπεδο αλληλογραφίας με την ΕΕ (η απόφαση της ΕΕ ήταν απαλλαχτική για
ΟΣΕ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αποτελεί τον κύριο πελάτη της ΕΕΣΣΤΥ).


Επίσης, στις αρχές Ιουλίου αναμένεται η υπογραφή της συμφωνίας για τη μεταβίβαση του 100% της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στη Ferrovie dello Stato Italiane SpA από τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Ιταλό ομόλογό του.

Το ΤΑΙΠΕΔ έχει ήδη μεταθέσει, στις 30 Ιουνίου, τις δεσμευτικές προσφορές για την ΕΕΣΣΤΥ, αλλά θα δώσει και νέα παράταση.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα κατάθεσης δεσμευτικών προσφορών έχουν οι Ιταλοί της FS, οι οποίοι, μέχρι και πριν από μερικούς μήνες, θεωρούσαν την ΕΕΣΣΤΥ ως “μη ελκυστική” και οι Τσέχοι της Skoda.

Ο κύκλος εργασιών της ΕΕΣΣΤΥ ανήλθε, το 2015, στα 24,07 εκατ., έναντι 26,51 εκατ. το 2014 και οι καθαρές ζημιές στα 5,62 εκατ., έναντι 4,98 εκατ. το 2014.

metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου