Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Επιστολή ΠΕΠΕ για την καθυστέρηση στον προγραμματισμό καλοκαιρινών αδειών

Το απαράδεκτο φαινόμενο να μην έχουν ακόμη αναρτηθεί οι καλοκαιρινές άδειες επισημαίνει το Σωματείο μας και καλεί την ΤΡΑΙΝΟΣΕ να κάνει τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. Διαβάζουμε την επιστολή στον κ. Τσαλίδη : 

Κύριε Σύμβουλε,

Όπως γνωρίζετε στις 26/6/2017 ξεκινά εδώ και χρόνια η χορήγηση των θερινών αδειών στους μηχανοδηγούς, σε γκρουπ που έχουν διαμορφωθεί με βάση τον καταμερισμό της άδειας την προηγούμενη θερινή περίοδο.
Παρότι σήμερα είναι Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 διαπιστώσαμε ότι ακόμα δεν έχουν υπογραφεί και δεν έχει αναρτηθεί στους χώρους εργασίας ο προγραμματισμός των καλοκαιρινών αδειών για τους μηχανοδηγούς, γεγονός που επιφέρει σημαντικές δυσκολίες στον προγραμματισμό της προσωπικής και οικογενειακής τους ζωής.
Παρακαλούμε να εξαντλήσετε όλες τις προσπάθειες ώστε να τηρηθούν όσα ισχύουν εδώ και πολλά χρόνια στον κλάδο της έλξης και να προβείτε άμεσα στην υπογραφή και ανάρτηση των καλοκαιρινών αδειών των μηχανοδηγών. 
Στη διάθεσή σας για κάθε ενημέρωση. 


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

      Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας

        ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΝΙΔΟΥΝΙΑΣ                        ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου