Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Συνεδρίαση ΔΣ ΟΣΕ- Ημερήσια διάταξη

 Όπως μας ενημερωσε ο εκπρόσωπος εργαζομένων στο ΔΣ συναδελφος Θανασης Λεβέντης αυριο συνεδριάζει το ΔΣ με θέματα ημερήσιας διάταξης :


2.-Σύμβαση Μίσθωσης.
              (ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡ.: ΔΟΥ)    

3.-Έγκριση των υπ΄ αριθμ. 02Β/31.05.2017 & 02Γ/19.06.2017 Πρακτικών της Επιτροπής Αξιολόγησης Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών (ΕΑΗΔ) και κατακύρωση του ηλεκτρονικού δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού (αρ. 39050) με αριθμό διακήρυξης 16031/2017 που αφορά το έργο «Παροχή Υπηρεσιών Φύλαξης τριάντα τεσσάρων (34) Ισόπεδων Διαβάσεων (Ι.Δ.) του ΟΣΕ με ανθρώπινο δυναμικό».
           (ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡ.: ΔΙΠΕΦ)   

4.-Έγκριση του υπ αριθ. 05Α πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών (Ε.Α.Η.Δ) του πρώτου σταδίου της διαγωνιστικής διαδικασίας που αφορά τον έλεγχο των δικαιολογητικών συμμετοχής και την τεχνική αξιολόγηση του ηλεκτρονικού δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού (αρ. ΕΣΗΔΗΣ 40302) με αριθμό διακήρυξης 16026 για την προμήθεια «υλικών ΑΣΙΔ (ανιχνευτές & ηλεκτρονικές κάρτες)». (ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡ.: ΔΙΠΕΦ)   
  
5.- Ανακοινώσεις. 
1.-Cash Flow ετών 2015 – 2016 
              (ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡ.: ΔΟΥ)    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου