Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Οι Πατρινοί γεμίζουν τα βαγόνια του Προαστιακού!

Άγιος Ανδρέας, Πάτρα, Παναχαϊκή, Αγυιά, Μποζαίτικα, Καστελόκαμπος (σύνδεση με το Αστικό Κτελ), Ρίο, Ακταίο, Άγιος Βασίλειος!

Ανάμεσα σε όλες αυτές τις στάσεις του ΟΣΕ, φωνές, ενθουσιασμός και ανυπομονησία...

Backbags, ρακέτες, καπέλα ή
και τσάντες απλές που έχουν μέσα κολατσιό για το διάλειμμα από τη δουλειά.

Οι νέοι της Πάτρας επιλέγουν τα βαγόνια του προαστιακού για τις μετακινήσεις τους, γιατί έχουν συνέπεια και αποτελούν μια καλή αφορμή για κοινωνικοποιήση αφού πλέον η παρέα του... "οσέ" μεγάλωνει!

Εκατοντάδες είναι οι νεαροί που επιλέγουν το τρένο για να βρεθούν σε κάποια από τις παραλίες ανατολικά της Πάτρας και αυτό το γεγονός έρχεται σαν συνέχεια από τα όσα είδαμε και πέρυσι.

Το εισιτήριο κοστίζει μόλις 1,40 και οι παρέες της αναχώρησης ειδικά τα Σαββατοκύριακα δίνουν μια άλλη αίσθηση στην πόλη. Στα βαγόνια άλλωστε γίνεται χαβαλές...
Η αύξηση στην κίνηση του προαστιακού της Πάτρας έχει να κάνεις με το γεγονός πως η βενζίνη και το συνολικό κόστος μετακίνησης με αυτοκίνητο δεν εξυπηρετεί τους επιβάτες που χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση το τρένο.

Οι περισσότεροι μάλιστα, είναι μαθητές ή και φοιτητές που δεν επιθυμούν να χρεώνουν επιπλέον τους γονείς τους,

Προτιμούν να πιουν τον καφέ τους, να γελάσουν και να απολαύσουν τη διαδρομή με το τρένο.
Ο Προαστιακός της Πάτρας λειτουργεί με καθημερινά δρομολόγια  ανά  μία  ώρα  από τις  6:23 το πρωί έως και τις 23:23 το βράδυ. Συνδέει τις δύο άκρες της πόλης, από τον Άγιο Ανδρέα έως το Ρίο και τον Άγιο Βασίλειο προσφέροντας γρήγορη και άνετη μεταφορά παρακάμπτοντας την κίνηση της πόλης.

Σε συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ της Πάτρας, με ενιαίο εισιτήριο και κάρτες σε συμφέρουσες τιμές, ο Προαστιακός προσφέρει γρήγορη και οικονομική μετακίνηση προς το Νοσοκομείο του Ρίου και το Πανεπιστήμιο Πατρών, με μετεπιβίβαση στον Καστελλόκαμπο, εξυπηρετώντας φοιτητές, εργαζόμενους και επισκέπτες στις καθημερινές τους μετακινήσεις.

www.patranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου